Knight Online 
Knight Online Burada .
Knight Online Üye Olmak İçin Tıklayınız
Knight Online Üye Ol

İndirmek İçin Tıklayınız Knight Online İndir

.
  Ana Sayfa  
  Pazar Alanı  
  Itemler  
  Yeni Başlayanlar  
  Üye Ol  
  Knight Online İndir  
  Online Rehberi  
  Oyun Bilgileri  
  Oyundan Resimler
  Forum
  Patch
  Haberler
  İletişim






Özel Arama

Knight Online World
 




Subat olayları

 
Subat olayları

Selamlar Arkadaşlar,

Şubat ayı boyunca, Karakterlerinizi 2011 yılı için güçlendirmeniz için bir çok xp ve coin etkinliği düzenlenecektir. Salı günleri, 10AM PST (8PM EET) 8:30 PM PST (6:30 AM EET) saatleri arasında fazladan 10% coin, Her Perşembe 10AM PST (8PM EET) ve 8:30 PM PST (6:30 AM EET) arasında fazladan %20 xp kazanabilirsiniz!

Hemen oyuna bağlanın ve şubat ayının avantajlarını kaçırmayın!



Knight Online World Duyurularına Geri Dön


Kategori: Knight Online Duyurular

Etiketler: knight online , knight online world , knight online haber ,
 
 
Haberler ve Reklamlar

Knight Online World  
Online Knight World

   
Reklam ve Sponsorlu Bağlantılar



D-Smart Oyun |
 
 
Ana Sayfa | Pazar Alanı | Yeni Başlayanlar | Kayıt Ol | Download | Rehber | Oyun Bilgileri | Forum | İletişim
Knight Online World. © Copyright 2018 Tüm Hakları Saklıdır.