Knight Online 
Knight Online Burada .
Knight Online Üye Olmak İçin Tıklayınız
Knight Online Üye Ol

İndirmek İçin Tıklayınız Knight Online İndir

.
  Ana Sayfa  
  Pazar Alanı  
  Itemler  
  Yeni Başlayanlar  
  Üye Ol  
  Knight Online İndir  
  Online Rehberi  
  Oyun Bilgileri  
  Oyundan Resimler
  Forum
  Patch
  Haberler
  Vidyolar
  İletişim






Özel Arama

Knight Online World
 




KO Forever Chapter 8

 
KO Forever Chapter 8

Merhaba Arkadaşlar

Carnac’ın savaşçıları kendilerini karanlık Tanrı Pathos olarak korkunç bir düşman ile karşı karşıya bulurlar. Tüm kaosun kaynağı Pathos, dünyaya bir saldırı hazırlığı içerisindedir!Savaşın sonucu toprakların iyi ya da kötü kaderini belirleyecek . Bölüm 8 Etkinliği ile birlikte Knight Online’a yepyeni birçok içerik geliyor:Yeni ortamlar,etkinlikler ve daha fazlası.

9 Nisanda başlayacak ve 21 Nisanda bitecek Ko Forever final geçidine katıldığınızdan emin olun!

KO Forever Boss Event Programı (9, 16t, 20th Nisan):

  • Ionia 4:00 AM - 5:00 AM PDT/2:00 PM - 3:00 PM EET
  • Kronos 4:00 AM - 5:00 AM PDT/2:00 PM - 3:00 PM EET
  • Ares 5:00 AM - 6:00 AM PDT/3:00 PM - 4:00 PM EET
  • Diez 6:00 AM - 7:00 AM PDT/4:00 PM - 5:00 PM EET
  • Xigenon 6:00 AM - 7:00 AM PDT/4:00 PM - 5:00 PM EET
  • Beramus 7:00 AM - 8:00 AM PDT/5:00 PM - 6:00 PM EET
  • Cypher 7:00 AM - 8:00 AM PDT/5:00 PM - 6:00 PM EET
  • Olympia 8:00 AM - 9:00 AM PDT/6:00 PM - 7:00 PM EET
  • Edana 8:00 AM - 9:00 AM PDT/6:00 PM - 7:00 PM EET
  • Manes 12:00 PM - 1:00 PM PDT/10:00 PM - 11:00 PM EET
  • Pathos 12:00 PM - 1:00 PM PDT/10:00 PM - 11:00 PM EET
  • Logos 1:00 PM - 2:00 PM PDT/11:00 PM - Midnight EET
  • Ronark 1:00 PM - 2:00 PM PDT/11:00 PM - Midnight EET
  • Girakon 2:00 PM - 3:00 PM PDT/Midnight - 1:00 AM EET
  • Akara 2:00 PM - 3:00 PM PDT/Midnight - 1:00 AM EET
  • C-East 3:00 PM - 4:00 PM PDT/1:00 AM - 2:00 AM EET
  • C-West 3:00 PM - 4:00 PM PDT/1:00 AM - 2:00 AM EET

Bakım çalışması sabaha karşı 6,30'da başlayacak ve yaklaşık olarak 1-2 saat sürecek.



Knight Online World Duyurularına Geri Dön


Kategori: Knight Online Duyurular

Etiketler: knight online , knight online world , knight online haberler ,
 
 
Haberler ve Reklamlar

Knight Online Haberler

Knight Online World  
Online Knight World

   
Reklam ve Sponsorlu Bağlantılar



D-Smart Oyun |
 
 
Ana Sayfa | Pazar Alanı | Yeni Başlayanlar | Kayıt Ol | Download | Rehber | Oyun Bilgileri | Forum | İletişim
Knight Online World. © Copyright 2018 Tüm Hakları Saklıdır.